Over mij

In een ruimte onaangetast door de wereld, onaangetast door het denken,
daar ontstaan Hemelse Creaties… van binnen naar buiten, dit is Ware Creativiteit.

Mijn werk is een samenwerking met Het Leven zelf, een samenwerking met inspirerende bronnen die Het Leven rijk is. Elk schilderij raakt de Essentie van wie we Zijn en is dus Levend…

Het was eind 2013 toen de Roep van m’n Ziel zich aandiende en me als het ware aan het werk heeft gezet, om intuïtieve schilderijen toe te laten door simpelweg te gaan schilderen van de innerlijke beelden die ik zag of voelde. Naarmate ik verder ging hierin ontvouwde zich steeds meer ervaringen, die ik vervolgens op doek zette. Op deze manier krijgen inspirerende bronnen (energieën zoals Aartsengelen, Jezus, Godinnen energie en nog veel meer) kans om te ‘landen’ en zich te manifesteren op het doek. Zo krijgt spiritualiteit ook daadwerkelijk handen en voeten in het Hier en Nu.
Ik word blij van de talenten die ik gekregen heb en voel vanuit mijn diepste innerlijk dat ik niet anders kan dan dit delen, zo groot is mijn vreugde, zo groot is de inspiratie, die ik via deze talenten krijg. Ik weet dat dit is wat ik behoor te doen ongeacht in welke vorm, dat is bezieling voor mij.
Dankbaar voor de schilderijen die ik mag maken en tegelijkertijd zijn de schilderijen een uiting van mijn dankbaarheid! Want zij brengen me terug naar mijn Ware Zelf (Zijn), waar ik kennis mag maken met Al dat is en alles wat daar leeft. Mijn dank is groot!

 

© 2017 - 2018 Tamara Patrick | Intuïtieve & Spirituele Kunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel