Over mij

 

In een ruimte onaangetast door de wereld, onaangetast door het denken, daar ontstaan Hemelse Creaties… van binnen naar buiten, dit is Ware Creativiteit.

Mijn werk is een samenwerking met Het Leven zelf, een samenwerking met inspirerende bronnen die Het Leven rijk is. De schilderijen weerspiegelen deze energieën en kunnen dan ook écht worden ervaren.

Ik ben eind 2013 begonnen met het toelaten van intuïtieve schilderijen door simpelweg te gaan schilderen van de innerlijke beelden die ik zag of voelde. Naarmate ik verder ging hierin ontvouwde zich steeds meer ervaringen, die ik vervolgens op doek zette. Op deze manier krijgen de inspirerende bronnen (energieën zoals Aartsengelen, Jezus, de Godin Ratu Kidul en nog veel meer) kans om te ‘landen’ en zich te manifesteren op het doek. Zo krijgt spiritualiteit ook daadwerkelijk handen en voeten in het Hier en Nu.
Ik word blij van de talenten die ik gekregen heb en voel vanuit mijn diepste innerlijk dat ik niet anders kan dan dit delen, zo groot is mijn vreugde, zo groot is de inspiratie, die ik via deze talenten krijg. Ik weet dat dit is wat ik behoor te doen ongeacht in welke vorm, dat is bezieling voor mij.

Dankbaar voor de schilderijen die ik mag maken en tegelijkertijd zijn de schilderijen een uiting van mijn dankbaarheid! Want zij brengen me terug naar mijn Ware Zelf én naar de kern, waar ik kennis mag maken met Al dat is en alles wat daar leeft. Mijn dank is groot!

 

© 2017 - 2018 Tamara Patrick | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel