Menu

 

In een ruimte onaangetast door de wereld, onaangetast door het denken,
daar ontstaan Hemelse Creaties… van binnen naar buiten, dit is Ware Creativiteit.

 

Welkom! 
Mijn naam is Tamara Patrick. Mijn werk is een samenwerking met Het Leven zelf, een samenwerking met inspirerende bronnen die Het Leven rijk is. 

Van kinds af aan was ik al bezig met teken- en schilderkunst,
maar het was eind 2013 toen de Roep van m’n Ziel zich aandiende en me als het ware aan het werk heeft gezet, om inspirerende bronnen die Het Leven rijk is zoals bijv. Het Hogere Zelf, Aartsengelen, Jezus, Godinnen, etc (die ik door het Hooggevoelig-Zijn altijd al ervaarde) te schilderen en zo te laten ‘landen’ op het doek. Dit is voor mij Hemel en Aarde verbinden, en Spiritualiteit handen en voeten te geven in het Hier en Nu.

Dat ik deze Roep van de Ziel hoorde (én er gehoor aan gaf) gebeurde door allerlei bijzondere synchroniciteiten, die nu teveel zijn om te beschrijven, maar die de aanzet gaven om te schilderen vanuit de Ziel. Ik doe dit werk dus met Hart, Ziel en een flinke dosis plezier! Elk schilderij raakt de Essentie van wie we Zijn en is dus Levend… Laat je raken en inspireren, voel je vrij om een kijkje te nemen naar de Schilderijen op deze website!

 

© 2017 - 2019 Tamara Patrick | Intuïtieve & Spirituele Kunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel