Mijn naam is Tamara Patrick. Mijn werk is een samenwerking met Het Leven zelf, een samenwerking met inspirerende bronnen die Het Leven rijk is.

 

Van kinds af aan was ik al bezig met teken- en schilderkunst, en ook de Grote Levensvragen hielden me bezig. Het was eind 2013 toen de Roep van m’n Ziel zich aandiende en me als het ware aan het werk heeft gezet, om inspirerende bronnen die Het Leven rijk is zoals bijv. Het Hogere Zelf, Aartsengelen, Jezus, Godinnen, etc (die ik door het Hooggevoelig-Zijn altijd al ervaarde) te schilderen en zo te laten ‘landen’ op het doek. Dit is voor mij Hemel en Aarde verbinden, en Spiritualiteit handen en voeten te geven in het Hier en Nu.

Dat ik deze Roep van de Ziel hoorde (én er gehoor aan gaf) gebeurde door allerlei bijzondere synchroniciteiten, die nu teveel zijn om te beschrijven, maar die de aanzet gaven om te schilderen vanuit de Ziel. Ik doe dit werk dus met Hart, Ziel en een flinke dosis plezier! 

De Roep van de Ziel

De Roep van de Ziel brengt de Her-Innering van wie je werkelijk Bent. Elk Schilderij draagt deze kernboodschap, deze Her-Innering.

Elk schilderij raakt de Essentie van wie we Zijn en is dus Levend…

Alle Schilderijen zijn gemaakt ter ondersteuning in je ascentieproces, en simpelweg om je ten diepste te inspireren in alle lagen van wie je werkelijk Bent. 

Laat je raken en inspireren, neem een kijkje in de Shop!

 

 

 

© 2017 - 2020 Tamara Patrick | Intuïtieve & Spirituele Kunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel