Mijn naam is Tamara Patrick. En ik schilder de sferen van Thuis (wie we Werkelijk Zijn) op doek. Alle Schilderijen zijn gemaakt ter ondersteuning van het Ascentieproces, voor het Nieuwe Bewustzijn.

 

Het is de Roep(ing) van mijn Ziel om in deze bijzondere tijd aanwezig te zijn, om de energie van Thuis te Zijn, te belichamen en te laten stromen door de Schilderijen. De Schilderijen dragen het Licht van wie we Werkelijk Zijn, ze nodigen uit om je Ware Zelf te belichamen en vormen de Brug tussen ‘Hemel’ (de hoge frequenties van Thuis) en ‘Aarde’ (de belichaming van je Zelf).

We dragen allemaal dit Licht en zijn allen bezig met het Herinneren van deze Waarheid.

Velen zijn Hier omdat ze dezelfde Roep horen, om te creëren vanuit die Heilige Ruimte. Vanuit de Stilte van de Ziel. Om de Goddelijke Schoonheid die het Leven brengt in volheid te laten stromen, puur met als enige ‘doel’ om de Herinnering geboren te laten worden in deze wereld. Want de Herinnering brengt ons naar alle delen & lagen van wie we werkelijk Zijn en te genieten van de Ontvouwing hiervan is waar het allemaal om draait.

‘IK BEN het Licht dat alle pijnstukken en angst schoontrilt in Allen. Dit is hoe het nu is,
Hoe het altijd is geweest
En altijd zal zijn...’

De Herinnering van het Licht is onze enige taak.
En hoe meer ik schilder, hoe meer ik me realiseer dat Dit is wat ik hier kom doen en Zijn:
om het Licht te Belichamen en zaadjes van Herinnering te planten op deze bijzondere Weg…

Laat je raken en inspireren, neem een kijkje in de Shop!

 

 

 

© 2017 - 2020 Tamara Patrick | Intuïtieve & Spirituele Kunst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel